CR4 dosahuje maximální flexibility při úklidu čistých prostor.

Systémy pro úklid v čistých prostorech často naráží na rozpor mezi plány úklidu a požadavky pracovníků. Zatímco směrnice definují pokyny a doporučení, představy zúčastněných stran se liší více – zejména pokud jde o praktickou implementaci, provoz nebo specifické procesy společnosti. Cílem je spojit interní soubory pravidel s přáním pracovníků a převést je do praktických a bezpečných řešení.

Stejně jako se liší představy uživatelů, každý cleanroom se liší z pohledu procesů nebo samotné konstrukce. Proto je, kromě dodržování úklidových pravidel a návrhu reprodukovatelných procesů, klíčovou součástí také maximální flexibilita systémů úklidu čistých prostor.

Flex to the Maxširoké možnosti přizpůsobení

CR4

S CR4 je možné kombinovat úklidové metody EasyMop, MopFloat a plochý ždímač Ringo GMP v závislosti na tom, zda je preferována předběžná příprava nebo namáčení mopů přímo ve vozíku. Kromě toho nabízí CR4 přidržovací systém ClinoLink. Díky svým možnostem dovybavení nabízí CR4 pracovníkům maximální flexibilitu.

V různých variantách můžete připojit další pomůcky, které jsou potřebné pro čištění čistých prostor. Například mohou být neseny další držáky mopů pro čištění stěn a stropů, k CR4 může být připevněna další nádoba na utěrky a láhve.

Kromě toho jsou všechny komponenty ClinoLink a základní modul samotného vozíku snadno čistitelné a autoklávovatelné. V kombinaci s širokými možnostmi přizpůsobení tvoří optimální základnu pro inovativní úklidový systém v čistých prostorách.

Přemýšlíte o úklidovém systému pro vaše čisté prostory? Napište nám, rádi vám poradíme.